Spor

Spor Haberleri

1911’İ HIRS BASTI!

1911’İ HIRS BASTI!

Liglerin ertelenmesinin ardından 1 günlük izne çıkan 1911 Çerkezköyspor’da, Tekirdağspor hazırlıkları kaldığı yerden başladı.

Tekirdağspor hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da oyuncuların hırsı, Teknik Direktör Yahya Aydın’ı sevindiriyor. 1 günlük iznin ardından 1911 Çerkezköyspor, sakat oyuncular hariç tam kadro bir buçuk saat antrenman yaptı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, bu hafta sonunda oynayacağı Tekirdağspor maçına bileniyor. Geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle liglerin bir hafta ertelenmesi nedeniyle oynanmayan Tekirdağspor maçı öncesi 1 gün izne çıkan 1911 Çerkezköyspor, bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Birbuçuk saat süren antrenmanda oyuncuları hırs bastı. Sabırsızlıkla Tekirdağspor maçını bekleyen 1911 Çerkezköyspor’un oyuncuları antrenmandaki istekleriyle Teknik Direktör Yahya Aydın’ın gözüne girdi.

MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMUNDA ÇALIŞTILAR

Sakat oyunculara rağmen, yoğun çalışma temposuna giren 1911 Çerkezköyspor, Tekirdağspor maçının oynanacağı Mustafa Uğraş Staduymu’nda saat 14.00’da antrenman yaptı. Isınma hareketlerinin ardından düz koşu çalışması yapan 1911’li oyuncular daha sonra pas ve şut çalıştı. İki grup halinde yarı sahada hücum varyasyonları denedi. Teknik Direktör Yahya Aydın’ın hiç kesmediği oyuncularına sık sık ‘aferin’ diyerek moral verdi.

OYUNCULARIN ANTRENMAN PERFORMANSI MEMNUN EDİYOR

Tecrübeli Teknik Direktör Yahya Aydın, antrenman sonrasında Tekirdağspor maçının önemine vurgu yaparak, “Oyuncularım bu maçın önemini biliyor olması bizi mutlu ediyor. Bunu antrenmanda gösteriyorlar. Kora kor, mücadele verdiler. Maçta da böyle oynayacağız.” dedi.

Sakat futbolcuların iyileştirilmesi için yoğun bir mücadele içine girdiklerini de belirten Yahya Aydın, “Şu anda önümüzde 3 gün var. Bu süre içerisinde 3 oyuncumuzu hazır edebilir miyiz bilmiyorum. Ama en azından bir oyuncumuz hazır olur diye düşünüyorum. Şu an için diğer iki oyunu için net bir şey söylemek zor. Perşembe, cumaya kadar bekleyeceğiz. İnşallah maçta oynar hale gelirler. Gelmezlerse de daha önce dediğim gibi bizim tüm oyuncularımız bir birinin alternatifidir. Bugün antrenmanda da bunu görüyorsunuz. Herkes çok azimli ve hırsla çalışıyor. İki haftalık antrenman sürecinde oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Bunun nimetini Pazar günü alacağız inşallah.”diye konuştu.

KALE GOLE KAPATILDI

Antrenmanın büyük bir bölümünde takımdan ayrı kaleci antrenörü Muzaffer Kurt nezaretinde çalışmalarını sürdüren kaleciler Mert, Utku ve Fırat kaleyi gole kapattı. Bugünkü performanslarıyla antrenör Muzaffer Kurt’tan tam not alan kaleciler Mert Eren, Fırat Padak, Utku Özcan bol bol topu havada yakaladı.  



Anahtar Kelimeler: BASTI!

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI