1911’DE SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR…

1911’DE SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR…

Bu hafta sonunda Tekirdağspor’la evinde karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor’da sakat oyuncular can sıkıyor. Buna rağmen mutlak galibiyet için maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Yahya Aydın, hakemlere de dikkat çekti.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor’u, kritik haftaya girilirken iki düşünce aldı. Teknik Direktör Yahya Aydın, maç öncesi sakat oyuncular ve hakem faktörüne dikkat çekti.

ÇALIŞMALARIN TEMPOSU ARTTI

Grubunda geçtiğimiz haftayı BAY geçen 1911 Çerkezköyspor, bu hafta sonunda şampiyonluk mücadelesinde rakibi lider Tekirdağspor’la kritik bir maça çıkacak. Puan farkının 4 olduğu Tekirdağspor’u yenerek, aradaki farkı 1’e indirmek isteyen 1911 Çerkezköyspor’da iki önemli handikap bulunmasına rağmen, antrenmanların temposu arttı. İki haftadır Tekirdağspor maçına hazırlanan 1911 Çerkezköyspor bugün öğleden sonra maçın oynanacağı Mustafa Uğraş Stadyumu’nda birbuçuk saat süren antrenman yaptı. Bu hafta tempoyu artıran 1911 Çerkezköyspor’un tecrübeli teknik direktörü Yahya Aydın, futbolcularına taktik ağırlıklı antrenman yaptırdı.

GOL ÇALIŞMASI YAPTILAR

Bu haftayı taktik ağırlıklı antrenmanlarla geçireceklerini belirten Teknik Direktör Yahya Aydın, ısınma hareketlerinin ardından futbolcularına hücum çalışması yaptırdı. Taktik antrenmanda özellikle ileri uç oyuncuları üzerinde duran Yahya Aydın, gol çalışması yaptırdı. Pozisyonları gole çevirmek için oyuncularından acele etmelerini isteyen Aydın, kanat oyuncularına da bir dizi taktik verdi. Hucumlarda savunmanın alacağı pozisyonları da oyuncularına tektek anlatan Teknik Patron Yahya Aydın, “Tekirdağspor maçı bizim için mutlak kazanılacak bir maç. İkinci bir ihtimalimiz yok. Kendi sahamızda, seyircimiz önünde ne olursa olsun çıkıp bu maçı alacağız. ”dedi.

SAKATLARIMIZI MAÇA YETİŞTİRECEĞİZ

Mutlaka kazanmaları gereken Tekirdağspor maçı öncesi 1911 Çerkezköysor, sakatlıklarla da mücadele ediyor. Takımın bel kemiğini oluşturan 3-4 futbolcunun sakatlık yaşadığını da belirten Teknik Direktör Aydın, “Bizi düşündüren sakatlarımız var ama bu maçın önemi her şeyin önünde. Üç dört futbolcumuzun sakatlık durumu var. Maça kadar yetireceğimize inanıyorum. Olmaz yetişmezlerse, oynamayacak durumda olurlarsa da yerlerine oynayacak arkadaşlarımızın, onları aratmayacağına inanıyorum. Yeter ki hakemlerden yana sıkıntı yamaşayalım. Birde taraftarımızdan 90 dakika tam destek bekliyoruz.”dedi.

HAKEMLERDEN İYİ BİR YÖNETİM BEKLİYORUZ

Tekirdağspor’un maçlarında hakem faktörünün öne çıktığını söyleyen Teknik Direktör Yahya Aydın, “Rakibimizin maçlarına baktığımızda özellikle ilk yarıda hakem faktörü öne çıktığını gördük. İnşallah bizim maçta hakemlerden yana sorun yaşamayız. Açıkçası söylemek gerekirse hakemlerden yana endişeliyim. İnşallah temiz bir maç yönetirler, hakeden kazanır.”dedi.

TARAFTARIMIZA HİÇ OLMADIĞI KADAR İHTİYACIMIZ VAR

Tecrübeli teknik direktör Aydın, son olarak taraftara çağrıda bulunarak, “Tekirdağspor maçının bizim için nekadar önemli olduğunun herkes farkında. Taraftarımızında bu maçın önemini biliyor. Bizi bu maçta hiç olmadığı kadar yüksek tempoda desteklemelerimi bekliyorum. Bütün Çerkezköylüler’i maça davet ediyorum. 90 dakika takımlarını desteklesinler. Bu maçı şampiyonluk yolunda bize önemli bir kavşağı dönmemizi sağlayacak. Herkesi maça bekliyoruz. İnşallah maç sonunda da keyifle tüm taraftarımızı statdan ayrılırken, futbolcularımızla selamlayacağız.”diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: SAKATLIKLAR SIKIYOR…

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM