1911 TUNCA MAÇINA HAZIRLANIYOR

1911 TUNCA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Hafta sonuna Tuncaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, bugün yağmur altında çalışma yaptı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, evindeki Lüleburgazspor maçının telafisini deplasmanda arıyacak. Bu hafta sonu Tuncaspor ile deplasmanda oynayacak 1911 Çerkezköyspor’da hedef 3 puan.

29 EKİM SPOR TESİSLERİ’NDE ÇALIŞTILAR

Pazar günü evinde karşılaştığı Lüleburgazspor maçında kaybedilen 2 puan, 1911 Çerkezköyspor’a büyük üzüntü yaşatırken, futbolcu ve teknik heyet şampiyonluk mücadelesinden kopmadı. Maçın ardından hafta başında yaptığı değerlendirmede “Beklemediğimiz puanları kaybettik. Avantajı elimizle verdik” diyen Teknik Direktör Yahya Aydın, “Bizim gibi Tekirdağspor’un da puan kaybetmeyeceğini kim söyleyebilir” diyerek de henüz hiçbir şeyin bitmediğini söylemişti. Bu doğrultuda 1911 Çerkezköyspor, antrenmanlarını yoğun tempoda sürdürüyor. Bugün Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Tesisleri’nde yağmur altında antrenman yapan 1911 Çerkezköyspor, kaybetti puanları telafi etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde birbuçuk saat çalışan 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü oynacağı Tuncaspor maçından 3 puan alarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

BİZE KARŞI OLDUĞU GİBİ DİRENÇLİ BİR MAÇ BEKLİYORUZ

Son haftalara girilirken kötü kokuların geldiğini dile getiren Teknik Direktör Yahya Aydın, “Bu hafta biz deplasmanda Tuncaspor ile oynayacağız. Şampiyonluktaki rakibimiz Tekirdağspor’da, Lüleburgaz’a gidecek. Lüleburgazspor’un bizim maçta gol yememek için gösterdiği direnci umarım, Tekirdağspor maçında da gösterir. Üstelik kendi evlerinde oynayacakları için galibiyet neden almasınlar? Bazı söylentiler olsa da ben Lüleburgazspor taraftar ve camiasını yakından tanırım. 2008 yılında burada görev yaptım. Farklı olaylara, prim tanımayan bir camiası vardır Lüleburgaz’ın. Hem taraftarı hem camiası, sportmendir. İnşallah, Tekirdağspor maçında da en az bizim karşımızda gösterdikleri performansı gösterip maçı kazanırlar. Bu maç Tekirdağspor kadar onlar içinde önemli. Çünkü, geçmişten gelen bir ezeli mücadele var iki takım arasında.” açıklamalarında bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: TUNCA MAÇINA HAZIRLANIYOR

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI