Spor

Spor Haberleri

1911 PAZAR GÜNÜNE HAZIR!

1911 PAZAR GÜNÜNE HAZIR!

Geçen hafta Kapaklı deplasmanından 1 puan alan 1911 Çerkezköyspor, hafta sonunda evinde konuk edeceği Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

1911 Çerkezköyspor, maçın oynanacağı Mustafa Uğraş Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla, Lüleburgazspor maçının hazırlıklarını tamamladı. 1911 yarın yapacağı ter idmanının ardından maç saatine kadar kampa çekilecek.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, hafta sonunda oynayacağı Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla tamamladı. Tecrübeli Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde birbuçuk saat süren antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışan 1911 Çerkezköyspor oyuncuları,  ikiye bir, üçe bir, teke tek pas çalışması yaptıktan sora hücum varyasyonları denedi. Antrenman öncesi futbolcularıyla konuşan Teknik Direktör Yahya Aydın, Kapaklıspor maçını unutup, Lüleburgaz maçını düşünmelerini istedi. Oyuncularından, Kapaklı maçında sahaya yansıtamadıkları oyunun nedenini kendilerine sormalarını isterken, Lüleburgazspor maçında Antalya kampındaki performanslarını beklediğini söyledi.

BU TUTUKLUĞUN NEDENİNİ KENDİNİZE SORUN!

Isınma hareketlerinin ardından, pas çalışması yapan 1911’li futbolcular, değişik varyasyonlar denedi. Yapılan pas çalışmasının ardından oyuncularına sağ ve sol kanattan hücum varyasyonları çalıştıran Teknik Patron Yahya Aydın, oyuncularına uyarılarda bulundu. Aydın, “Her biriniz, Kapaklı maçının 70 dakikasını kendisine sorsun. Bu tutukluğun nedeni ne? Niye gerçek performansımızı sahaya yansıtamadık. Bunu iyi düşünmeliyiz. Sonrada Lüleburgazspor maçında gerçek performansımızı sahaya yansıtmalıyız.” dedi.

TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK BİZE GÜÇ KATIYOR

Teknik Direktör Yahya Aydın, bu hafta oynayacakları maçın önemine vurgu yaparak, “İlk maçta deplasmanda galip geldiğimiz bir takımla oynayacağız. Ancak ilk maç artık geride kaldı. Biz yeni oynayacağımız maça bakıyoruz. Bundan da galibiyet çıkarmalıyız. Bu gücümüz var. Yeter ki gerçek performansımızı sahaya yansıtalım. Pazar günü taraftarımızı, tüm Çerkezköylüleri maça bekliyoruz. Taraftarımızı yanımızda görmek bize güç katıyor. Mutlak galibiyet istiyoruz. Bunun için de sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimizden iki maçta 6 puan almak istiyoruz. Bunu seyircimizin de desteğiyle başaracağımıza inanıyorum.” açıklamalarında bulundu.

YÖNETİM DE SON ANTRENMANI İZLEDİ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ve yöneticilerden Genel Kaptan Yunus Erçin ile Serkan Var ve Ali Kısacık da izlediği, maçın oynanacağı Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’ndaki antrenman, birbuçuk saat sürdü. Pazar günü saat 14.00’da Çerkezköy’de konuk edeceği Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını tamamlayan 1911, yarın (Cumartesi) da ter idmanı yaparak kendi tesislerinde maç kampına girecek.

KALECİLER MUZAFFER KURT YÖNETİMİNDE ÇALIŞTI

Bu arada 1911’in kalesini gole kapatan başarılı üç file bekçisi yardımcı antrenör Muzaffer Kurt nezaretinde çalıştı. Kapaklı maçında bir hava topunda rakip oyuncuyla yaşadığı çarpışma sonucu hafif bir sakatlığı bulunan kaleci Mert Eren’in de tamamen düzeldiğini belirten Muzaffer Hoca, kalecisinin maça hazır olduğunu belirtti.



Anahtar Kelimeler: PAZAR GÜNÜNE HAZIR!

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI