1911 MESAİYE DEVAM EDİYOR

1911 MESAİYE DEVAM EDİYOR

Ligi 2. Sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, Tekirdağspor’un play-off maçlarından eli boş dönmesine karşın, play aut için çalışmalarını sürdürüyor.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta ligi Tekirdağspor’un ardından 2. Sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor’da mesai bitmedi. 1911, Tekirdağspor’un play-off maçlarından eli boş dönmesi ihtimaline karşın play aut oynayacakmış gibi antrenmanlarını sürdürüyor.

Son oynadığı ve 3-0 kazandığı Uzunköprü maçının ardından oyuncularına 5 günlük izin veren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, cumartesi gününden itibaren play aut oynayacakmış gibi takımıyla antrenmanlarını sürdürüyor. Kendi tesislerine play aut kampına giren 1911 Çerkezköyspor, bugün Mustafa Uğraş Stadyumu’nda birbuçuk saat antrenman yaptı.

OYUNU DURDURUP OYUNCULARINA NE YAPMALARI GEREKTİĞİNİ ANLATTI

Isınma hareketlerinin ardından kültür fizik hareketleri yapan 1911 Çerkezköysporlu futbolcular, yardımcı antrenör Güngör Çakar eşliğinde bir süre çalıştı. Ardından Teknik Direktör Yahya Aydın, futbolcularını iki gruba ayırarak, pas çalışması yaptırdı. Tecrübeli hoca oyunu zaman zaman durdurup, futbolcularına teknik uyarılarda bulunarak, pas atarken ne yapmaları gerektiğini anlattı. Teknik ve taktik çalışmanın ardından antrenmanı sona erdiren Teknik Direktör Yahya Aydın, Tekirdağspor’un play-off karşılaşmalarından eli boş dönmesi ihtimaline karşılık antrenmanlarını sürdüreceklerini söyledi.

TEKİRDAĞSPOR’UN 3. LİGE YÜKSELMESİNİ BEKLİYORLAR

Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve 18-22 Nisan tarihleri arasında Tavşanlı Linyitspor ve Ayvalıkgücü ile birlikte 3. Lige yükselme karşılaşmalarına çıkacak olan Tekirdağspor’a başarılar dileyen Teknik Direktör Yahya Aydın, “Tekirdağspor’un 3. Lige çıkmasını bekliyoruz. Ben şahsen çıkacağına da inanıyorum. Ama her ihtimale karşı biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tekirdağspor şayet 3. Lige yükselemezse, biz Çorlu Kültürspor ve Sarayspor’un galibiyle play out oynayacağız. Bu yüzden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Tekirdağspor maçlarını tamamlayıp 3. Lige çıkarsa, paydos diyeceğiz. Yeni sezona kadar herkes eve.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: MESAİYE DEVAM EDİYOR

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI