Spor

Spor Haberleri

1911 İZİNDEN DÖNDÜ

1911 İZİNDEN DÖNDÜ

Tuncaspor maçının ardından 2 günlük izne çıkan 1911 Çerkezköyspor, bugün öğleden sonra bir buçuk saat süren antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor’da 2 günlük izin bitti. Futbolcular, tatilin ardından ilk antrenmanını bugün öğleden sonra 15.00’da yaptı.

Hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Tuncaspor’u 3-0’lık skorla geçen 1911 Çerkezköyspor’da, Teknik Direktör Yahya Aydın oyuncularına verdiği 2 günlük izin sona erdi. Bugün Çerkezköy’de kendi tesislerinde toplanan oyuncular, 15.00’da antrenman yaptı. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Tesisleri’nde gerçekleşti. Oyuncularına kültürfizik hareketleri yaptıran Teknik Direktör Aydın, ısınma koşusunun ardından nefes açtı.

Tekirdağspor ile evinde karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor, bugünkü antrenmanını pas çalışmasıyla sürdürdü. Bu haftayı BAY geçecek olan 1911, gelecek hafta şampiyonluktaki rakibi Tekirdağspor’u yenmeyi planlıyor. İlk maçta deplasmanda rakibiyle berabere kalan 1911 Çerkezköyspor, bu kez galibiyetten ümitli.



Anahtar Kelimeler: İZİNDEN DÖNDÜ

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI