1911 GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

1911 GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

Şampiyonluk şansını kaybeden 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü saat 14.00’da oynayacağı Uzunköprü Spor’u yenerek ligi tamamlamak istiyor.

Çarşamba günü oynanan erteleme maçında Tekirdağspor’a talihsiz bir şekilde yenilerek, şampiyonluk şansını kaybeden 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü oynayacağı Uzunköprü Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMU’NDA ÇALIŞTI

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluğu Tekirdağspor’a kaptıran 1911 Çerkezköyspor, ligin son haftasından önceki hafta karşılaşacağı Uzunköprü Spor’u evinde misafir edecek. Son hafta oynamadan hükmen galip gelecek olan 1911 Çerkezköyspor, bu Pazar oynayacağı kendisi için ligin son maçı olacak Uzunköprü Spor maçını kazanarak nokta koymak istiyor. Kendi evinde konuk edecek rakibi için bugün son antrenmanını yapan 1911 Çerkezköyspor, yarın ter idmanı yaparak kampa girecek.

Mustafa Uğraş Stadyumu’nda Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde yaklaşık bir buçuk saat antrenman yapan 1911 Çerkezköyspor, Tekirdağspor yenilgisini geride bıraktı. Teknik Direktör Yahya Aydın, “Bizim için ligin son maçı sayılacak Uzunköprü Spor’u evimizde yenerek, ligi tamamlamak istiyoruz.”dedi.

PAZAR GÜNÜ UZUNKÖPRÜ’YÜ KONUK EDECEK

1911 Çerkezköyspor Pazar günü saat 14.00’da Mustafa Uğraş Stadyumu’nda Uzunköprü Spor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü ligi şampiyon tamamlayan Tekirdağspor evinde Babaeskispor ile Lüleburgaz ve Tuncaspor ise haftayı oynamadan, hükmen galip gelerek geçecek. Grubun diğer takımı Kapaklıspor’da haftayı BAY geçerek, puansız kapatacak.



Anahtar Kelimeler: GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI