1911 ÇERKEZKÖYSPOR TUNCA DEPLASMANINDA ÇIKIŞ ARIYOR

1911 ÇERKEZKÖYSPOR TUNCA DEPLASMANINDA ÇIKIŞ ARIYOR

1911 Çerkezköyspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Tuncaspor’dan 3 puan alarak şampiyonluk için yeniden ümitlenmek istiyor!

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor lider tamamladığı ligin ikinci devresinde yaşadığı şansızlığa son vermek istiyor. Yarın (Pazar) saat 14.00’da Tuncaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor, puan kaybına son vermek istiyor.

Deplasmanda Kapaklıspor maçı ardından da evinde oynadığı Luleburgazspor maçlarını berabere tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, liderliği de Tekirdağspor’a kaptırmıştı. 1911 Çerkezköyspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Tuncaspor, maçını son şans görüyor. Bu maçtan 3 puan alarak Tekirdağspor ile evinde oynayacağı karşılaşmayı bekleyecek 1911 Çerkezköyspor’da gözlerde Lüleburgaz’da olacak. Bu hafta BAL 8. Bölge 1. Grup’ta lider Tekirdağspor ise Lüleburgazspor ile deplasmanda karışalaşacak. Grubun diğer maçlarında ise Kapaklıspor, Babaeskispor’u evinde konuk ederken, Vizespor haftayı BAY geçecek.  

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM