1911 ÇERKEZKÖYSPOR TOP BAŞI YAPIYOR

1911 ÇERKEZKÖYSPOR TOP BAŞI YAPIYOR

Tuncaspor maçının ardından iki günlük izne çıkan 1911 Çerkezköyspor, çarşamba günü kendi tesislerinde toplanarak haftanın ilk antrenmanını yapacak.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü oynadığı Tuncaspor maçının ardından iki gün izne çıktı. Yarın (Çarşamba) izni bitecek 1911 Çerkezköysporlu futbolcular, haftanın ilk çalışmasını saat 15.00’da yapacak.

DEPLASMANDA 3-0 GALİP GELDİ

Pazar günü saat 14.00’da Tuncaspor ile deplasmanda karşılaşan ve maçtan 3-0’lık net bir skorla galip ayrılan 1911 Çerkezköyspor, iki gün izne çıktı. Dün ve bugünü izinli geçiren 1911 Çerkezköyspor’un futbolcuları yarın dönecek. 1911 Çerkezköyspor kendi tesislerinde toplanarak, haftanın ilk antrenmanını saat 15.00’da yapacak. Takımına izin veren Teknik Direktör Yahya Aydın’da yardımcıları ile birlikte iki günlüğüne Çerkezköy’ü terk etti.

HAFTAYI BAY GEÇECEK

Bu hafta sonu ligde maç yapmayacak olan 1911 Çerkezköyspor, 2 günlük izin ardından toplanarak, bir sonraki hafta kendi evinde oynayacağı şampiyonluktaki rakibi Tekirdağspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Yahya Aydın, stresli bir karşılaşmanın ardından alınan net skorun, kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi. Aydın, “Lig henüz bitmedi. Son maçımıza kadar aynı ciddiyet içerisinde, kazanmak için sahaya çıkacağız.”dedi.

LÜLEBURGAZ ÇOK KAPANDI

Tuncaspor maçının değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Yahya Aydın, “Evimizde oynadığımız Lüleburgazspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı dilerim aramayız. O maçı da oyuncularım çok iyi oynadı ancak Luleburgazspor çok kapandı. Özellikle 2. Yarıda sahalarından çıkmadı. Tuncaspor, daha futbol oynamaya yakındı. Açık, kendi futbolunu oynayan Tuncaspor’a karşı futbolcularım skora gitmekte zorlanmadı. Açık oynayan takımlara karşı skor her zaman bulacağımıza inanıyorum. Hedefimiz kalan tüm maçları kazanmak. İnşallah bunu başarırız.”dedi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖYSPOR YAPIYOR

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI