1911 ÇERKEZKÖYSPOR TEKİRDĞSPOR MAÇI BİR KEZ DAHA ERTELENDİ

1911 ÇERKEZKÖYSPOR TEKİRDĞSPOR MAÇI BİR KEZ DAHA ERTELENDİ

BAL’da yarın oynanacak 1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor maçı hava muhalefeti nedeniyle bir kez daha ertelendi.

1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor maçları ikinci kez hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Geçen hafta oynanması gereken karşılaşma, kar yağışı nedeniyle bu haftaya ertelenmişti.

30 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ’NE ERTELENDİ

BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren iki takım iki haftadır bir türlü karşılaşamadı. Geçen hafta kar yağışı nedeniyle bir hafta liglere ara verilmesi nedeniyle yapılamayan karşılaşma bu kez yine soğuk ve yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. 1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor maçının 30 Mart Çarşamba gününe ertelendi.

BAŞKAN HAFTA SONU OYNANMASINI İSTEDİ

1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor maçının hafta içine ertelenmesine 1911 Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan’dan itiraz geldi. Kulüp Başkanı Aslan, “Ev sahibi takım için taraftar desteği kadar önemli bir şey var mı? Maç neden hafa içine ertelendi. Hafta içi kimi bulup maça getirelim. Hafta sonu oynanması için itiraz edeceğiz.”dedi.

DİĞER KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

Bu arada yarın BAL 8. Bölge 1. Grup’taki diğer karşılaşmalar oynanacak. Yarın, Tuncaspor, Babaeskispor’u konuk ederken, Lüleburgazspor ise evinde Uzunköprü’yü misafir edecek.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI