1911 ÇERKEZKÖYSPOR SARAYSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

1911 ÇERKEZKÖYSPOR SARAYSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda Sarayspor ile play aut maçına çıkacak olan 1911 Çerkezköyspor bugün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta ligi 2. olarak tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ile Süper Amatör Lig Şampiyonu Sarayspor 1953 arasında, Sarayspor için BAL’a yükselme, 1911 Çerkezköyspor için de ligde kalma maçı oynanacak. Maç bu pazar saat 14.00’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanacak.

TFF 3.Lig’e yükselme maçında Tekirdağspor’un Ayvalıkgücü’ne 2-0 kaybederek, önümüzdeki yıl yeniden BAL’da mücadele edecek olması ligi 2. sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor’un play aut oynamasına neden oldu. Statü gereği 1911 Çerkezköyspor, Süper Amatör Lig Şampiyonu Sarayspor ile tek maç üzerinden ligde kalma ya da düşme maçına çıkacak. Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de oynanacak. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan ekip ise gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

İKİ HAFTADIR HAZIRLANIYORLAR

Tekirdağspor’un olası yenilgisine karşın BAL’ın sona ermesiyle birlikte iki haftadır kendi tesislerinde kampa giren 1911 Çerkezköyspor, her gün antrenman yaparak temposunu düşürmedi. Tekirdağspor’un yenilgisiyle birlikte iki gündür çalışmalarına daha da bir hız veren 1911 Çerkezköyspor, Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde bugün son antrenmanını yaptı.

SON ANTRENMANINI YAPTI

Mustafa Uğraş Staduyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Patron Yahya Aydın, oyuncularına pas çalışması yaptırdı. Bol bol sahada arkadaşlarına pas atmalarını isteyen Teknik Direktör Yahya Aydın, daha sonra hücum taktik antrenmanı yaptırdı. Aydın, Pazar günü oynayacakları maç için taraftarları Namık Kemal Satduyumu’na beklediklerini belirterek, “Takımım Sarayspor’dan daha iyi bir takım bundan şüphem yok. Ancak sonuçta maç sahada kazanılıyor. Daha öncede söylediğim gibi, takımı aldığımız yerde, yani BAL’da bırakarak görevimizi yerine getirmek istiyoruz. Bu yüzden, 90 dakika sonunda ligde kalacak galibiyeti inşallah biz alırız.” açıklamalarında bulundu.

1911 yarında hafif bir ter idmanı yaparak, Sarayspor maçı için kendi tesislerinde kampa girecek. 1911 Pazar sabahı Tekirdağ’a hareket edecek.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI