1911 ÇERKEZKÖYSPOR LÜLEBURGAZI ELİNDEN KAÇIRDI

1911 ÇERKEZKÖYSPOR LÜLEBURGAZI ELİNDEN KAÇIRDI

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan 1911 Çerkezköyspor ilk yarılı lider tamamladıktan sonra ikinci yarının ikinci maçından da berabere ayrılarak şampiyonluğu riske attı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta 1911 Çerkezköyspor evinde oynadığı Lüleburgazspor maçından beraberlikle ayrılarak şampiyonluğu riske attı. Karşılaşma 0-0 bitti.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp, ligin ilk yarısını da lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci yarısının ikinci maçından da beraberlikle ayrılarak, puanları heba etti. Bugün saat 14.00’da Mustafa Uğraş Stadyumu’nda konuk ettiği Lüleburgazspor ile golsüz berabere kalan 1911 Çerkezköyspor, ilk yarıda pozisyonları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında sahanın hakimiyetini eline alan 1911 Çerkezköyspor, bir türlü ileri uçta istediğini yapamadı. Orta sahayı kolay geçen 1911 Çerkezköyspor, yakaladığı pozisyonları da gole çeviremeyince karşılaşma berabere sona erdi.

LİDERİN 4 PUAN GERİSİNDE KALDI

BAL 8 Bölge 1. Grup’ta 1911 Çerkezköyspor maçının dışında bugün Tekirdağspor ile Kapaklıspor, Tekirdağ’ın sahasında karşılaştı. Maçtan 2-0 galip ayrılan Tekirdağspor, 1911 Çerkezköyspor ile puan farkını 4’e çıkardı. Önümüzdeki hafta Tunca deplasmanına gidecek olan 1911 Çerkezköyspor’un şampiyonluktaki rakibi Tekirdağspor ise Lüleburgaz deplasmanına gidecek.  



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI