1911 ÇERKEZKÖYSPOR LÜLEBURGAZ’A HAZIRLANIYOR

1911 ÇERKEZKÖYSPOR  LÜLEBURGAZ’A HAZIRLANIYOR

Hafta sonunda Kapaklıspor’dan 1 puan alan 1911 Çerkezköyspor, bu hafta oynayacağı Lüleburgaz maçı hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor, kendi sahasında oynayacağı Lüleburgaz maçı hazırlıklarına başladı.  Birbuçuk saat süren antrenmanda Teknik Direktör Yahya Aydın, sık sık oyuncularını uyardı.

MAÇIN OYNANACAĞI STATTA ANTRENMAN YAPTI

Hafta sonunda Kapaklıspor ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrılarak bir puan alan 1911 Çerkezköyspor, bu hafta oynayacağı Lüleburgaz maçının hazırlıklarına başladı. Maçın oynanacağı Mustafa Uğraş Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren 1911’de, hafif sakatlığı bulunan Kapaklıspor maçının başarılı ismi kaleci Mert Eren dışında tüm oyuncular antrenmana katıldı. Isınma hareketlerinin ardından Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde çalışan 1911’li futbolcuların antrenmanı birbuçuk saat sürdü.

LÜLEBURGAZ MAÇINA BAKIYORUZ

Kapaklı’daki maçın ardından yaşanan saldırıyı unuttuklarını belirten tecrübeli teknik adam Yahya Aydın, “Artık önümüzdeki maçı düşünme zamanı. Bu hafta evimizde oynayacağımız Lüleburgaz maçını düşünüyoruz. Kapaklı’da sahaya yansıtamadığımız oyunu, bu hafta kendi evimizde yansıtıp maçtan üç puan alarak ayrılmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz. Kapaklı maçını geride bıraktık Lüleburgaz maçına bakıyoruz.” dedi.

MERT DIŞINDA TAM KADRO ÇALIŞTILAR

Oyuncularına sıkı bir çalışma yaptıran Teknik Patron Yahya Aydın, zaman zaman uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Hata yapan oyuncusuna, bu hatalardan ders çıkarmaları noktasında uyarılarda bulunan Teknik Direktör Yahya Aydın, bir süre koşu, vital kapasite, nefes açma gibi çalışmalar yaptırdıktan sonra küçük sahada çift kale maç ile pas alışverişi çalıştırdı.

BAŞKAN ASLAN DA  ANTRENMANI İZLEDİ

Zorlu Kapaklıspor maçının ardından herhangi bir sakatlık vermemelerinin sevindirici olduğunu belirten Teknik Direktör Yahya Aydın, “Allaha şükür bir sakatımız, eksiğimiz yok. Sadece kalecimiz Mert Eren’in hafif bir sakatlığı vardı. Onu da bugün dinlenmeye aldık. Yarın antrenmanlarımıza katılacak.” dedi.

Bu arada, 1911 Çerkezköyspor’un Mustafa Uğraş Stadyumu’ndaki antrenmanını Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan da yöneticilerle birlikte izledi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM