1911 ÇERKEZKÖYSPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

1911 ÇERKEZKÖYSPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

Antalya Kampı’nın 4’üncü gününde 2’inci hazırlık maçına çıkan 1911 Çerkezköyspor maçtan 4-2 farklı bir skorla ayrıldı. Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularından övgüyle bahsetti…

BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) mücadele veren 1911 Çerkezköyspor, Antalya’daki ikinci hazırlık maçında İzmir Efeler Spor’u 4-2 yendi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularından övgüyle bahsetti.

Hafta sonu, cumartesi gününden beri Antalya’nın Kemer ilçesinde kamp yapan 1911 Çerkezköyspor, kampın 4’üncü gününde 2’inci hazırlık maçını yaptı. Bugün saat 14.00’da İzmir Efeler Spor ile karşılaşan 1911 Çerkezköyspor, maçtan 4-2 galip ayrıldı. Oyuna baskılı başlayan 1911, üst üste gol pozisyonlarına girdi. 10. Dakikada kalesinde sürpriz bir gol gören 1911 Çerkezköyspor, daha sonra üst üste attığı 2 golle maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskılı başlayan 1911, iki gol daha bularak skoru 4-1’e taşıdı. Maçın son bölümünde bir gol daha yiyen 1911 karşılaşmadan 4-2’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

GOLLER DÖRT FARKLI İSİMDEN GELDİ

Antalya kampında dün ilk hazırlık maçını Gerede FK ile oynayan 1911 Çerkezköyspor, son dakikalarda yediği golle maçtan beraberlikle ayrılmıştı. Bugün de ikinci hazırlık maçına çıkan 1911 Çerkezköyspor’da 4-2’lik farklı skorla maçtan galip ayrılırken, goller 4 farklı isimden geldi. Maçın gollerini Fırat Şık, Metehan Civelek, Ramazan Akarsu ve Mehmet Karakçeli attı. Bu arada, karşılaşma boyunca üç kalecimiz Mert, Fırat ve Utku da forma giydi. 40. Dakikada hafif bir sakatlık geçiren Mert, yerini Fırat’a bıraktı. Teknik Direktör Yahya Aydın, 70. Dakikada Fırat’ı oyundan alarak son 20 dakikada da Utku Özcan’a forma verdi. Hazırlık maçlarında Teknik Direktör Yahya Aydın, tüm oyuncularına forma şansı veriyor.

PERFORMANSIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Antalya kampının 4’üncü gününde oynanan 2’inci hazırlık maçının ardından Trakya Flaş Haber’e değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularından övgüyle bahsetti. Tecrübeli teknik direktör Yahya Aydın, “Her geçen gün biraz daha iyiye gidiyoruz. Birer tık birer tık performansımız artıyor. Bugün bir tık daha üstüne koyduk. Oyuncularımın performansını görmeliydiniz. Allaha şükür şu an için iyi gidiyoruz. Daha iyi olup, lige çok daha dinamik girmemiz lazım. Tüm oyuncularım bunun farkında. Bizim için en önemlisi de zaten bu. Yoksa, biz skora önem vermiyoruz. Biliyorsunuz bunlar sonuçta hazırlık maçı. Galip gelmişsin, yenilmişsin çok önemli değil. Maçtan bahsedecek olursak, biz attığımız gol kadar da kaçırdık. Çok gol pozisyonuna girdik. Oyuncularım sahada topa hakim olmayı başarıyor. Kaptırsa bile en kısa sürede alıyor. Efektif oynuyoruz. Her şeyden önemlisi oyuncularımın istekli ve arzulu olması. Bu maçlarda hepsini çok istekli ve arzulu gördüm. Bizim için önemli olan bunlar. Bunları da şu an için başarıyoruz.” diye konuştu.

KALECİLERİMDEN MEMNUNUM

Teknik Patron Yahya Aydın, açıklamalarının sonunda kalecilerin performansına da değinerek, “Bugün Mert hafif bir sakatlık geçirdi. Bu yüzden 40. dakikada oyundan aldık. Yerine Fırat oynadı. 70. dakikadan itibaren Utku’ya forma verdik. Hazırlık maçında tüm oyuncularımızın performansını görmek istiyoruz. Biz bir ekibiz. Oyuncularımızın tamamı bizim için önemli. Kalecilerimizin üçünün performansından da memnunum.” ifadelerini kullandı.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM