1911 ÇERKEZKÖYSPOR GÜLE OYNAYA: 3-0

1911 ÇERKEZKÖYSPOR GÜLE OYNAYA: 3-0

1911 Çerkezköyspor, bugün evinde Uzunköprü’yü 3 golle uğurladı. Karşılaşmanın golleri Mustafa, Hüseyin ve Fırat’tan geldi.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele veren 1911 Çerkezköyspor ligin 17. Haftasında kendi evinde Uzunköprü Spor’u net bir skorla yendi. Karşılaşmanın golleri Mustafa Topuz, Hüseyin Yavuz Usta ve Fırat Işık’tan geldi.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

Karşılaşmaya Mert Eren, Burak Kara, Furkan Şimşek, Mertcan İhtiyar, Mehmet Karakeçeli, Yunus Demir, Fırat ışık, Metehan Civelek, Mustafa Topuz, Hüseyin Yavuz Usta, Murat Turan ile başlayan 1911 Çerkezköyspor, maçın başından itibaren mücadele üstünlüğünü rakibine vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki pozisyon kalesinde gören 1911 Çerkezköyspor, bunlardan birini kaleci Mert Eren, savuştururken diğeri kornerle sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru sol kanattan gelen 1911 Çerkezköyspor’da Mustafa Topuz, rakibinin hatasını affetmedi, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu. 38. Dakikada gelen Mustafa Topuz’un golünün ardından ilk yarı 1911 Çerkezköyspor’un, 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA 2 GOL BULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan 1911 Çerkezköyspor, rüzgarı da arkasına alarak rakibine sağlı sollu ataklarla saldırdı. Sağ kanattan Hüseyin, sol kanattan Mertcan ile gelen 1911 Çerkezköyspor, 72. Dakikada durumu 2-0 yaptı. Sol kanattan gelen topu ceza sahasının içinden düzgün vuruşla ağlarla buluşturan Hüseyin, takımını rahatlattı. 2-0’dan sonra iyice rakibinin üstüne giden 1911 Çerkezköyspor, son vuruşlarda etkisiz kaldı. 80. Dakikada takımın başarılı isimlerinden Fırat Işık, ceza sahasının sol kenarından attığı serbest vuruşta, topu ağlarla buluşturdu: 0-3

Maçın 89. Dakikasında ceza sahasında buluşan Yusuf, sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturmak istedi, ancak direğe çarpan top sahaya geri döndü. Bu pozisyonun ardından karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmayı 3-0 kazandı. Ligin son haftasında oynamadan 3 puanı hanesine yazdıracak 1911 Çerkezköyspor, sahadaki son maçından da 3 puan aldı.

TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Geçtiğimiz hafta Tekirdağspor’a talihsiz bir şekilde yenilerek şampiyonluk defterini kapatan 1911 Çerkezköyspor, 3-0’lık maçın ardından taraftarlar futbolcuları tribüne çağırarak büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. 1911 Çerkezköyspor taraftarı, “Bu takım seneye şampiyon”, “Bu şehir sizinle gurur duyuyor”  sloganlarıyla Uzunköprü maçının galibiyetini kutladı. Takımının 3 gollü galibiyetini Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan da futbolcularını tek tek tebrik ederek, kutladı.

KAPAKLI POLİSİ ÇERKEZKÖY MAÇINDA HEP OLAY ÇIKARTIYOR

1911 Çerkezköyspor’un evinde oynadığı her karşılaşmaya Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerin gönderilmesi, her seferinde olayların yaşanmasına neden oluyor. Bu kez de 1911 Çerkezköyspor yönetimiyle Kapaklı Polisi arasında büyük bir tartışma yaşandı. Taraftarları tribüne almayan polisler, “İlçe Emniyet Müdürümüz böyle talimat verdi. Onu arayın.” diyerek yöneticilerin ısrarına rağmen taraftarları içeri almaması şaşkınlık yarattı. Polisin bu tutumuna isyan eden bazı yöneticiler, “Kapaklı polisi Çerkezköy maçında hep olay çıkartıyor. Kendi sahamızda, kendi taraftarımız tribüne alınmıyor. Ne hakla. Bu nasıl bir uygulama. Polis ne yapmaya çalışıyor. Zorla taraftarı tahrik ediyorlar.”diye tepki gösterdi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖYSPOR OYNAYA: -

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM