1911 BUGÜNÜ TAKTİK ÇALIŞARAK GEÇİRDİ

1911 BUGÜNÜ TAKTİK ÇALIŞARAK GEÇİRDİ

Lüleburgaz maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren 1911 Çerkezköyspor, bugünü Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde taktik çalışarak geçirdi.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, bu hafta liderliği geri almak istiyor. Hafta sonu Lüleburgazspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan 1911, günü taktik çalışarak geçirdi.

HEDEF LÜLEBURGAZSPOR MAÇI

Pazar günü Kapaklı deplasmanından 1 puan alan 1911 Çerkezköyspor, liderliği hükmen galibiyetle haftayı geçen Tekirdağspor’a kaptırmıştı. Şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, gözünü yeniden liderliğe dikti. Bu hafta Tekirdağspor evinde Kapaklı’yı konuk edecekken, 1911 Çerkezköyspor ise Lüleburgazspor’u konuk edecek. 1911 Çerkezköyspor Lüleburgaz maçından mutlak 3 puan alarak yeniden lider olmak istiyor.

TAKTİK ÇALIŞARAK GEÇİRDİLER

Dün çift idman yapan 1911 Çerkezköyspor, bugünü tek antrenmanla geçirdi. Öğleden sonra gerçekleşen antrenmanda Teknik Direktör Yahya Aydın oyuncularına, taktik çalışma yaptırdı. Oyuncularını Lüleburgazspor maçına hazırlayan Teknik Direktör Yahya Aydın, “Hedefimiz Lüleburgazspor maçı. Ne pahasına olursa olsun, bu hafta 3 puan için oynayacağız. Oyuncularım güzel bir oyunla 3 puanı alacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.



Anahtar Kelimeler: BUGÜNÜ TAKTİK ÇALIŞARAK GEÇİRDİ

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI