1911 BUGÜNÜ ÇİFT ANTRENMANLA GEÇİRDİ

1911 BUGÜNÜ ÇİFT ANTRENMANLA GEÇİRDİ

1911 Çerkezköyspor kampın 5’inci günün çift antrenmanla geçirdi. Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularına güçlendirme çalışmasının ardından taktik antrenman yaptırdı.

BAL temsilcisi 1911 Çerkezköyspor Antalya kampında doludizgin lige hazırlanıyor. Kampın 5’inci gününü çift idmanla geçiren 1911 güç ve taktik çalıştı.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Hafta sonu cumartesi gününden beri Antalya’nın Kemer ilçesinde devre arası kampında bulunan 1911 Çerkezköyspor, oynadığı iki hazırlık maçının ardından günü bugünü antrenmanla geçirdi. Pazartesi ve Salı günü üst üste iki hazırlık maçı oynayan 1911’de gözler yarın oynayacağı Bursa Kültür Spor maçına çevrildi. 1911, Gerede FK Spor ile 1-1 berabere kalırken, dün oynadığı Aydın Efeler Spor’u 4-2 yenmişti.

SABAH VE ÖĞLEDEN SONRA OLMAK ÜZERE ÇİFT ANTERNMAN YAPTI

Antalya kampının yarısına gelen 1911 Çerkezköyspor bugün kampın 5’inci gününde çift antrenman yaptı. Sabah 8,15’te başlayan ilk antrenman yaklaşık 45 dakika sürdü. Isınma hareketlerinin ardından hafif koşu şeklinde geçen antrenmanda oyuncularına fazla yüklenmeyen Teknik Patron Yahya Aydın, yoğunluğu öğleden sonraki antrenmana bıraktı. Kahvaltı yaptıktan sonra istirahat eden 1911’li futbolcular, öğleden sonra saat 15.00’da tekrar antrenman sahasına indi.

TAKIM HUCUM TAKIM DEFANSI ÇALIŞTILAR

Öğleden sonra yapılan antrenman ısınma hareketlerinin ardından güçlendirme çalışmalarıyla devam ederken Teknik Direktör Yahya Aydın, yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda oyuncularına taktik çalışma yaptırdı. Takım halinde hücum ve takım defansı üzerinde duran Teknik Direktör Yahya Aydın, “Oyunumuzu takım halinde sergilemeliyiz. Defansı da takım halinde yapmalıyız, hücuma çıktığımız zaman da takım halinde hücumumuzu gerçekleştirmeliyiz. Bu yüzden takım savunma, takım hücum nasıl yaparız, bugün bunun üzerinde durduk. Hücum pres bizim oyun anlayışımız için çok önemli.”dedi. Günü çift antrenmanla geçiren 1911, yarın oynayacağı üçüncü hazırlık maçına hazırlandı.

BURSA KÜLTÜR SPOR İLE OYANACAK

Kampın 5’nici gününü değerlendiren Teknik Patron Yahya Aydın, “Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Bir sakatlığımız uğursuzluğumuz da yok maşallah. Sadece bugün kanat oyuncumuz Hüseyin Yavuzusta’nın bileğinde bir incinme oldu. Öğleden sonraki antrenmanımızdan çıkardık, dinlenmeye aldık. Bunun dışında herhangi bir sakatlığımız da yok. Kamp çok iyi geçiyor. Futbolcularım, yoğun bir tempoda iki maç oynadı. Yarın da Bursa Kültür Spor’la bir hazırlık maçı yapacağız. 21’nde yine antrenmanlarımız var. Çift idmanla çalışacağız. 22 Ocakta, yapacağımız son antrenmanla kampımızı tamamlayarak, Çerkezköy’e döneceğiz.”dedi.



Anahtar Kelimeler: BUGÜNÜ ANTRENMANLA GEÇİRDİ

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI