1911 ANTALYA’DA ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

1911 ANTALYA’DA ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Antalya’da kampa girecek olan 1911 Çerkezköyspor, son antrenmanını Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde yaparak yola çıktı. Teknik Direktör Aydın, Antalya’da üç hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi’de (BAL) mücadele veren 1911 Çerkezköyspor, Antalya kampı öncesinde son antrenmanını bugün öğleden sonra yaptı. Saat 14.00’daki antrenmanda Teknik Direktör Yahya Aydın futbolcularına güç depoladı.

YOLCULUK ÖNCESİ SON ANTRENMAN

1911 Çerkezköyspor yarından itibaren Antalya’da kampa girecek. Bir hafta sürecek olan kampta 3 hazırlık maçı yapacak olan 1911, bugün Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde son antrenmanını yaptı. Antrenman öncesinde futbolcularıyla konuşan Teknik Patron Yahya Aydın, pozisyon bilgilendirmesinde bulundu. Sahanın neresinde ne zaman ne yapacaklarını anlatan Teknik Direktör Aydın, daha sonra futbolcularına üç bir pas çalışması yaptırdı. 

Dörder kişilik guruplara ayrılan futbolcular bir süre üçe bir pas çalışması yaptı. Futbolcularını zaman zaman uyaran Teknik Direktör Yahya Aydın, daha sonra orta saha pres çalışması yaptırdı. Yarı alan oyunda oyuncularına orta sahada top kapma ve hücum varyasyonlarını tekrarlattı. Oyuncularına performanslarından memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Aydın, ikinci yarıya kadar daha iyi olmaları gerektiğini söyledi.

KALECİLER AYRI ÇALIŞTI

Takım yarı alan oyun çalışırken kalecilerde kaleci antrenörü Muzaffer Kurt, nezaretinde ayrı çalıştı. Kalecilerle teknik ve taktik antrenman yapan Muzaffer Kurt, Mert, Fırat ve Utku’ya hava topu çalışması da yaptırdı.

ÜÇ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. Bugün öğleden sonra son çalışmasını Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Tesisleri’nde gerçekleştiren 1911, akşamda Antalya’ya hareket etti. Antalya’da üç hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Yahya Aydın, 17 Ocak Pazartesi günü Gerede FK, 18 Ocak Salı günü Aydın Efeler Belediyesi ve 20 Ocak Perşembe günü değ Bursa Kültür Spor ile oynayacaklarını söyledi. Antrenman öncesi yaptığı açıklamada takımda herhangi bir sakat ve eksik oyuncusu olmadan Antalya kampına başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Yahya Aydın, “Allaha şükür, bir eksiğimiz, sakatımız yok. Kampımızı tam kadro yapacağız.” ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: ANTALYA’ HAZIRLIK OYNAYACAK

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI