1911 YÖNETİMİ YENİDEN KONGRE GÜNÜ BELİRLEYECEK

1911 YÖNETİMİ YENİDEN KONGRE GÜNÜ BELİRLEYECEK

Bugün akşam 19.00?da yapılması beklenen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu ikinci toplantısının, kongre tarihlerinin ilanındaki yanlışlık nedeniyle yapılamayacağı öğrenildi.

SON dakika haberi... Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, Olağan Genel Kurulu?nun yanlış ilan tarihi yüzünden yeni bir tarihte yapılacağı öğrenildi.

Bugün akşam 19.00?da yapılması beklenen Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu?nun gerçekleşemeyeceği öğrenildi. Gerekçe olarak kongre tarihlerinin ilanında oluşan yanlışlık olarak gösterildi.

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Yönetim Kurulu karar defterinde 23-30 Haziran tarihleri olarak işlenen olağan genel kurul tarihinin gazete ilanında 22-29 olarak yansımış olduğu fark edildi. 1911 yönetimi, karar defteriyle gazete ilanının tutmaması nedeniyle geçerli olmayacak olan olağan genel kurulun, iptal olacağı yeni bir tarih için yönetim kurulunun tekrar toplanacağı belirtildi. 1911 yönetimi tarafından olağan kongrenin en erken 15 gün sonra yapılabileceği, kesin tarihin yönetim toplantısında kararlaştırılacağını bildirdi.

Öte yandan bu akşam genel kurul toplantısının yapılacağı ve bu durumun kongre üyelerine de açıklanacağı belirtildi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖYLÜ SPORCU TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU