Gündem

Gündem Haberleri

1911 PLAY OFF OYNAYACAK!

1911 PLAY OFF OYNAYACAK!

Çerkezköy 1911 Doğanspor bugün Çanakkale deplasmanında aldığı üç puanla ligde kalma ümitlerini play-off maçına taşıdı. 1911, Çanakkale Dardanelspor`u 2-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Çerkezköy 1911 Doğanspor  bugün Çanakkale deplasmanından aldığı üç puanlık galibiyetle ligde kalma ümitlerini play off`a taşıdı.

2-1 GALİP GELDİ

BAL`da ligin son karşılaşmasına bugün Çanakkale`de çıkan Çerkezköy 1911 Doğanspor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak kümede kalma mücadelesinde umutlandı. Karşılaşmada Selim`in attığı golle 1-0 öne geçen Çerkezköy 1911 Doğanspor yediği golün ardından Yunus durumu 2-1`e getirirken karşılaşmanın da sonucunu belirledi. Maçı 2-1 kazanan Çerkezköy 1911 Doğanspor önümüzdeki hafta play-off karşılaşması oynamaya hak kazandı. Karşılaşma sonrası 1911`in soyunma odasına futbolcular ve yöneticiler coşkulu bir kutlama yaparak, sevinç yumağına döndü.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR`LA KARŞILAŞACAK

Çerkezköy 1911 Doğanspor bir hafta sonra Süper Amatör Lig`de şampiyon olan Çorlu Kültürspor ile play-of mücadelesi verecek. Oynanacak karşılaşmayı kazanan takım  önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele edecek. Çerkezköy 1911 Doğanspor yönetimi bugünkü karşılaşmanın kendileri için dönüm noktası olduğunu belirterek, bu mücadeleyi kazanarak BAL liginde kalacaklarını belirtti.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL