HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY 1911 YENİ SEZON STARTINI VERDİ

ÇERKEZKÖY 1911 YENİ SEZON STARTINI VERDİ

Pandeminin ardından yeniden başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig?de mücadele veren Çerkezköy 1911 Spor Kulübü sezon hazırlıklarına anlamlı bir görüntüyle start verdi.

Uzun bir süredir ara verilen Bölgesel Amatör Lig`de takımlar sahaya inmeye başladı. Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, sezon hazırlıklarına 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü`nde dev Türk Bayrağı`nı açarak başladı.

Geçtiğimiz seneden beri ara verilen Bölgesel Amatör Lig`de sezon başlıyor. Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, 17 Nisan`da başlaması planlanan lig öncesi top başı yaptı. Futbolcular yeni sezon öncesi anlaşmaya varılan teknik direktör Ali Postacı nezaretinde ilk çalışmasını yaptı. 29 Ekim Spor Kompleksi`nde ilk çalışmasını yapan Çerkezköy 1911 Spor teknik heyeti, futbolcular ve yönetim kurulu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü`nün yıldönümünde dev Türk bayrağı açtı. Yeni sezon öncesi umutlu konuşan Teknik Direktör Postacı, genç ve tecrübeli oyunculardan bir takım oluşturduklarını belirterek Çerkezköy taraftarına güzel futbol ve başarılı sonuçlar alan bir 1911 izletmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sezon açılışına katılan Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin ise 17 Nisan`da liglerin başlayacağını belirterek, takımın 10 gündür kampta olduğunu yeni sezona hazırlandığını anlatarak, bu sezon zirvede olmak için mücadele edeceklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI