15 TEMMUZ' DA HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIM YAPAN 3 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

15 TEMMUZ

Edirne'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde hakaret içerikli paylaşımlar yapan 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber suçlarla mücadele şubesi ekipleri tarafından 15 Temmuz'da hakaret içerikli paylaşımlar yapan 3 kişi hakkında işlem başlatıldı. Şüphelilere adli kontrol şartı ve yurt dışı yasakları getirilerek serbest bırakıldı. 

251 kişinin şehit düşerek demokrasiye sahip çıktığı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"yle ilgili sosyal medya hesaplarından “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve Cumhurbaşkanına hakaret” içerikli paylaşımlar yaptıkları tespit edilen 3 kişi hakkında işlem yapıldı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesaplarından, E.A., S.A. ve M.Y.G.'nin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"yle ilgili, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ve Cumhurbaşkanına Hakaret' içerikli paylaşımlar yaptıklarını tespit etti.
Edirne’de paylaşımları yaptıkları tespit edilen E.A., S.A. ve M.Y.G. isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. E.A. ve S.A. gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.
Şehir dışında olduğu belirlenen M.Y.G. hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ise Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. 



TEKİRDAĞ’DA 54 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU VE SİLAH OPERASYONLARI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ARANAN ŞAHIS UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA