15. MESLEK GRUBUNDA YER ALAN ÜYELERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15. MESLEK GRUBUNDA YER ALAN ÜYELERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 15. Meslek Komitesi, üye firmaları ziyaret ederek sektör sorunları, çözüm önerileri ve geleceğe yönelik beklentileri değerlendirdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 15. Meslek Komitesi üyeleri, kendi sektörlerinde faaliyet gösteren üye firmaları ziyaret etti. Ziyaretlerde firmaların çalışma alanları yerinde incelendi ve sektörel gelişmelere ilişkin kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

SEKTÖREL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI

Görüşmelerde firmaların karşılaştığı sektörel sorunlar detaylı biçimde ele alındı. Üretim süreçlerinin iyileştirilmesi, rekabet gücünün artırılması ve sürdürülebilir büyümenin sağlanması için çeşitli çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Meslek Komitesi, firmaların beklentilerini dinleyerek sorunların giderilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ODANIN SUNDUĞU HİZMETLER FİRMALARLA PAYLAŞILDI

Ziyaretlerde ayrıca Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelere sunduğu hizmetlere ilişkin bilgiler aktarıldı. Oda desteklerinin firmaların gelişimine katkı sunabileceği alanlar değerlendirildi ve şirketlerin geleceğe yönelik hedeflerine yönelik iş birliği olanakları üzerinde duruldu.

 

 



Yorum Yazın

ÇOSB’DE 2026 EKONOMİ PANELİ: SANAYİCİYE “TEMKİNLİ İYİMSERLİK” MESAJI

NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI HAYATA GEÇİYOR

TRAKYA’DA SU ALARM VERİYOR

KAPAKLI OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY TSO’DAN BASIN MENSUPLARIYLA BÖLGE SORUNLARI İSTİŞARE TOPLANTISI