150’İNCİ ŞUBESİ ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

150’İNCİ ŞUBESİ ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

Türkiye’nin son yıllarda önde mobilya markalarından Weltew Home, görkemli bir törenle 150’inci mağazasını Çerkezköy’de açtı.

Türkiye’nin öncü mobilya markalarından Weltew Home, 150’inci mağazasını Çerkezköy’de hizmete açtı. 

DÜNYA MARKASI WELTEW HOME PARÇASI OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ

Çerkezköy’de uzun yıllardan buyana esnaflık yapan Özcan Kardeşler firmasının, işletmesini aldığı Weltew Home görkemli bir açılış töreni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi N0:122 adresinde hizmet verecek olan Weltew Home Mağazası’nın bando takımı konseriyle açılış kurdelesi kesildi. Mağazanın açılışında konuşan Özcan Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Özcan, “Türkiye mobilyasının dünya markası konumunda olan Weltew Home markasının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.  Tekirdağ’ın en önemli lokasyonlarından biri olan Çerkezköy’de her tarza uygun ve kaliteli mobilyalar sunmak için çıktığımız bu yolda, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“150’İNCİ MAĞAZAMIZI AÇIYIROZ”

Daha sonra konuşan Weltew Home Yurtiçi Türkiye Satış Şefi Birol Yolcu, yurt içinde Çerkezköy’de açılan mağazayla birlikte 150 mağazaya ulaştıklarını belirterek sözlerine başladı. Weltew Home’nin kuruluşuna atıfta bulunan Türkiye Satış Şefi Yolcu,  “96 yılında İnegöl’de temellerini attığımız fabrikamızı 90 bin metrekareden bu yıl 2 bin 100 metrekareye çevirerek mega fabrika haline dönüştürdük. Böylece üretim kapasitemizi iki katına çıkarmış olduk. Bu mağazayla birlikte yurtiçinde 150 mağazaya ulaşmış durumdayız. Açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

MARMARA’NIN EN ÖNEMLİ LOKASYONLARINDAN BİRİNDEYİZ

Daha sonra bir konuşma da açılışa katılan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yaptı. Balcı, “Weltew Home Çerkezköy mağazamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bugün Türkiye’de Weltew Home’un 150’inci mağazasını açıyoruz. Marmara Bölgesinin en önemli lokasyonlarından birisindeyiz. Weltew Home’un geleceği açısından Türkiye pazarı çok önemli. Açılışımıza katılan konuklarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılışta AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Büyük Birlik Partisi  Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de birer konuşma yaparak gerek Weltw Home gerekse Özcan Kardeşler’e, yeni mağazanın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından yeni mobilya mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Davetliler, mağazayı gezerek, mobilyaları inceledi.



Anahtar Kelimeler: ŞUBESİ ÇERKEZKÖY’ AÇILDI

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'TAN TEKİRDAĞ BAROSUNA ZİYARET

TEKİRDAĞ’DA YASA DIŞI TÜTÜN TİCARETİ OPERASYONU

TEKİRDAĞ’DA 77 KİŞİ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

72 YAŞINDAKİ MOTOSİKLETLİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA