BAŞKAN ALBAYRAK ŞARKÖY`DE HALKLA BULUŞTU

BAŞKAN ALBAYRAK ŞARKÖY`DE HALKLA BULUŞTU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına Şarköy`de devam etti.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Şarköy`ün Eriklice, İğdebağları ve İstiklal mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

"HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi`nin Şarköy ilçesinde hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir belediyesi, TESKİ ve tüm daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen buluşmada yeni dönem için planlanan hizmet ve yatırımları da anlatan Başkan Albayrak, "Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Albayrak sırasıyla; Şarköy belediye başkanı, Şarköy kaymakamı, mahalle muhtarları, semt pazarı, tarım kooperatifleri birliği, Marmara Birlik ve köyleri ziyaret etti. Başkan Albayrak yerel basın ile de bir araya gelerek yeni dönemde faaliyete geçecek projeler hakkında bilgi verdi.



Anahtar Kelimeler:

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TEK HANELİ ENFLASYON AÇIKLAMASI

TEKİRDAĞ’DA ANIZ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI