Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

13 FARKLI BRANŞTA KURS DÜZENLENECEK

13 FARKLI BRANŞTA KURS DÜZENLENECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Kursları’nın Güz Dönemi kayıtları başlıyor.

Çerkezköy Belediyesi'nin el sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel sanatlar ve işitsel sanatlar dallarından oluşan ve 13 farklı branşta gerçekleştirilecek olan Güz Dönemi Kültür Sanat Kurslarının kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor.


KURSLAR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE VERİLECEK
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce her yıl gerçekleştirilen Kültür Sanat Kursları Güz Dönemi kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak. El sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel sanatlar ve işitsel sanatlar dallarından oluşan ve 13 farklı branşta düzenlenecek Güz Dönemi Kültür Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız 30 Eylül Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilirler. 
KAYITLAR KONTENJANLA SINIRLI OLACAK
El sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel sanatlar ve işitsel sanatlar dallarından oluşan ve 13 farklı branşta gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Sanat Kursları kapsamında Karakalem, Yağlı Boya, Yaratıcı Resim, Piyano, Gitar, Keman, Bağlama, Çocuk Korosu, Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome, Seramik, Yaratıcı Drama ve Robotik Kodlama kursları verilecek.

KATILMA ŞARTLARI NELER?

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Kültür Sanat Kursları kapsamında Yetişkin ve Çocuk Kurslarının düzenleneceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “18 yaş ve üzerine vereceğimiz Yağlı Boya, Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Bağlama, Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome ve Seramik yetişkin kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilecekler. Çocuk Korosu kursumuza 9-14 yaş arasındaki çocuklarımız, Yaratıcı Resim, Yaratıcı Drama ve Robotik Kodlama kurslarımıza 7-14 yaş arasındaki çocuklarımız, Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Bağlama branşlarında düzenleyeceğimiz kurslarımıza ise 7-18 yaş aralığındaki çocuklarımız 30 Eylül Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıt yaptırabilirler” dedi. 

KURSLARIMIZA KATILIM ÜCRETSİZDİR
 Sanat ile iç içe bir Çerkezköy için Çerkezköy Belediyesi olarak çeşitli branşlarda Kültür ve Sanat Kursları düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Kültür Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilirler” açıklamalarında bulundu.



Anahtar Kelimeler: FARKLI BRANŞTA DÜZENLENECEK

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ