10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ten 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan basın mensupları, vatandaşlarımızın bilgi ve haber alma hakkının karşılanmasını sağlayarak vatandaşlarımızın bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenirler.”dedi.

Vali Soytürk 10 Ocak mesajının devamında ise şunları kaydetti: “Basın mensupları, aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini duyurarak önemli bir kamu hizmeti yapmaktadır. Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır.

Basın mensuplarımız, yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılarla, Milli ve manevi değerlerimizin benimsetilmesinde, Milli hissiyatın uyanmasında da etkili olmaktadır. Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ’ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizin satın alınarak evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulundurulması, internet haberciliği yapanların takip edilmesi, yerel basınımızın güçlenmesi ve varlığını sürdürebilmesi için büyük önem taşır. 

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.”



Anahtar Kelimeler: ÇALIŞAN GAZETECİLER KUTLADI
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ