10 OCAK İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

10 OCAK İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

10 Ocak Gazeteciler Günü`nde çok sayıda tebrik alırken, telefonla arayan dostlarımıza, çiçek gönderen herkese, ziyaret eden ve yoğunluktan arayamayan tüm okurlarımıza teşekkür ederiz...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dün Trakya Flaş Haber`e tebrikte bulunan tüm dostlara teşekkür ederiz. Telefonla arayan dostlar olduğu gibi, bizzat gelen ve çiçek gönderen herkese Trakya Flaş Haber ailesi olarak teşekkür ederiz.

UĞUR OKULLARI`NDAN ZİYARET

Çerkezköy Uğur Okullar Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal Trakya Flaş Haber`i ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde bizi yalnız bırakmadı.

HAYIRSEVER KARAGÖZ`DEN ZİYARET

Çerkezköy`ün hayırseveri Serkan Karagöz de dün bizzat gelerek 10 Ocak kutlamasında bulunanlardan oldu. Karagöz, bir de hamiliğini yaptığı okulda öğrencilerin yaptığı bardak bu güzel günde bize hediye etti.

ŞAHİN ABİ, HOŞ BİR PASTAYLA GELDİ

Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, dün Trakya Flaş Haber`i bizzat ziyaret ederken, o güzel pastalarından birini getirmeyi de ihmal etmedi. Yılbaşında yaptığı altın kampanyasını konuştuğumuz Aktürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz`ü kutlarken, nice 10 Ocak dileğinde de bulundu.

ÇİÇEKLERE TEŞEKKÜR

Dün milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte gazetecileri kahvaltıda buluşturarak jest yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, gün boyunca yaşadığı yoğunluk arasında Trakya Flaş Haber`i bir kez de çiçek göndererek 10 Ocak`ta kutladı. Yine çiçek gönderen İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin`e, Başakşehir Okulları`na, Dil-Ka Best Group Adına İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal`a teşekkür ediyoruz.

VALİ YILDIRIM`A TEŞEKKÜR EDERİZ

Yine telefonla arayarak ve mesaj göndererek Trakya Flaş Haber Ailesi`nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlayan, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım`a, Çerkezköy Merkez Komutanı Erdoğan Keskin`e , Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva`ya, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler`e, İRMET Hastanesi sahiplerinden Dr. Ahmet Türker`e, ismini sayamadığımız onlarca okurumuza ve Cenk Kıratlı`ya çok teşekkür ederiz.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM