102. YILINDA 23 NİSAN ÇOCUK ŞARKISI SÖZ VE BESTE YARIŞMASI

102. YILINDA 23 NİSAN ÇOCUK ŞARKISI SÖZ VE BESTE YARIŞMASI

TBMM’nin açılışının 102. Yılı nedeniyle ödüllü 23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması başvuruları başladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliği ile 102. yılında 23 Nisan Çocuk Şarkısı Söz ve Beste Yarışması düzenleniyor. Yarışmayla ilgili Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “23 Nisan Ulusal
Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış ruhunu yansıtacak, şarkı sözü-bestesinin üretilmesi ve söz yazarları-bestecilerimizin özgün eserler verme imkânının sunulması hedeflenmiştir.” denildi.

BAŞVURULAR 18 MART’TA SONA ERECEK

Ödüllü yarışmayla ilgili başvuru formu, taahhütname ve veli muvafakatnamesi ve diğer şartlarla ilgili detaylı bilgiler TBMM ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi web sitelerinden öğrenilebileceği belirtildi. Bu arada ödüllü yarışmanın birincisine 25 bin TL, ikincisine 20 bin TL ve üçüncüye ise 15 bin TL verilecek. Ayrıca yarışmada 5 bin TL’de mansiyon ödülü var. Yarışmanın başvuruları ise, kultur.sanat@tbmm.gov.tr adresine yapılacak. 3 Şubat’ta ilan edilen yarışma 18 Mart’ta sona erecek.

 



ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ