Gündem

Gündem Haberleri

10 BİN ÇİKOLATA DAĞITTI

10 BİN ÇİKOLATA DAĞITTI

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 14 Şubat Sevgililer Günü`nü 10 bin çikolata dağıtarak kutladı. Atatürk Caddesi`nde vatandaşlarla buluşan Kozuva, `Sevgililer Günü`nü kutlayıp çikolata hediye etti...

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Kozuva, 14 Şubat Sevgililer Günü`nü görkemli bir şekilde kutladı. Parti teşkilatları ve özellikle gençlik kolları ile birlikte Çerkezköy Tur`u atan Kozuva, vatandaşlara çikolata hediye etti.

KALP ŞEKLİNDE ÇİKOLATA DAĞITTI

Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Belediye Meydanı`ndan partisinin kurduğu stantta `Sevgililer Günü hatırası fotoğraf çekilerek kutlamaya başladı. Çiçekler içerisinde kalp desenleri oluşturulan stanttan itibaren çikolata hediye etmeye başlayan Kozuva, vatandaşların Sevgililer Günü`nü kutladı. Atatürk Caddesi`ni turlayan Kozuva, çevresindeki vatandaşlarla tek tek tokalaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü`nüz kutlu olsun. Şimdi ben size bir hediye vereceğim. Siz de bu hediyeleri eşinize vereceksiniz."diyerek sohbet eden Kozuva hayli ilgi gördü.

ROMANTİK ŞARKILAR EŞLİĞİNDE SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

 Başkan Kozuva`ya AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Özellikle AK Partili gençler çok sayıda çikolata dolu sepetle vatandaşlara hediye dağıttı. Kozuva, Sevgililer Günü nedeniyle 10 bin adet üzerinde fotoğrafı bulunan kalp şeklindeki çikolatayı dağıttı. Kozuva`nın Sevgililer Günü turuna enstrümanlarıyla müzisyenlerde romantik şarkılarla eşlik etti.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL