Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Yılmaz Arat, Çerkezköy ve Kapaklı'daki taksi durak temsilcileriyle bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Yılmaz Arat, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı taksi durak temsilcileriyle bir araya geldi. Düzenlenen seçim bilgilendirme toplantısında Arat, oda seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, taksici esnafının görüş ve beklentilerini de dinledi.
TAKSİ DURAK TEMSİLCİLERİYLE YAKIN TEMAS
Toplantıda Çerkezköy ve Kapaklı'da faaliyet gösteren taksi duraklarının temsilcileri yer aldı. Karşılıklı fikir alışverişi ortamında gerçekleşen buluşmada, seçim sürecine dair bilgilendirme yapılırken, sektörün mevcut durumu ve yaşanan sorunlar da ele alındı.
SEÇİM SÜRECİNE DAİR BİLGİLENDİRME
Başkan adayı Yılmaz Arat, toplantı kapsamında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası seçim süreci hakkında katılımcılara bilgi verdi. Arat, esnafla birebir temasın önemine dikkat çekerek, taksi durak temsilcilerinin görüşlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu ifade etti.
ESNAFIN GÖRÜŞLERİ DİNLENDİ
Toplantının önemli bir bölümünde söz alan taksi durak temsilcileri, mesleki beklentilerini ve taleplerini dile getirdi. Yılmaz Arat ise aktarılan görüşleri not alarak, seçim sürecinde esnafın sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Your browser doesn't support HTML5 video.