Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy ilçesindeki programları kapsamında, 10 Kasım 2012 tarihinde Siirt'in Pervari ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında 17 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un ailesini ziyaret etti. Vali Soytürk, şehit ailesiyle yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu, bir süre sohbet etti.
KUR'AN-I KERİM OKUNDU, DUA EDİLDİ
Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit Dinçer Ersoy rahmet ve minnetle anıldı.
"DEVLETİMİZ ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDADIR"
Ziyarette konuşan Vali Soytürk, şehitlik mertebesinin önemine vurgu yaparak, "Şehitlik mertebesine yükselen şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır" ifadelerini kullandı.
ŞEHİDİN HATIRALARI ZİYARET EDİLDİ
Vali Soytürk, ziyaretin ardından Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un kişisel eşyalarının bulunduğu odayı da gezdi. Şehidin hatıraları hakkında aileden bilgi aldı.
PROTOKOL EŞLİK ETTİ
Vali Recep Soytürk'e ziyaret sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve ilçe protokolü üyeleri eşlik etti. Ziyaret, şehit ailesine iletilen iyi dileklerle sona erdi.