Menü 7 GÜN 24 SAAT ÖZGÜR HABER
Tarih: 25.11.2022 21:54
UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER

UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER

Facebook Twitter Linked-in

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Tekirdağ'da renkli etkinlikler düzenlendi. Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifince düzenlenen etkinlikte ilk önce kadınlara balık ikramında bulunuldu. Daha sonra yaklaşık 50 balıkçı teknesiyle kadınlar deniz turuna katıldı. Kadınlar çalışmalarından dolayı Kooperatif Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu'na teşekkür etti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı deniz botu ve Sahil Güvenlik Komutanlığı botu da kadın personeller için deniz turu düzenlerken, botlarda kadına şiddetin önlenmesine yönelik çeşitli pankartlar açıldı. Ayrıca 'Sen de karanlığa bir ışık yak' sloganıyla dilek fenerleri uçuruldu. Yakılan dilek fenerleri gökyüzüne bırakılırken renkli görüntüler oluştu. 
 




Orjinal Habere Git
UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER UÇURDUKLARI DİLEK FENERLERİ İLE KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİLER
— HABER SONU —