CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ ve Kırklareli milletvekillerinden oluşan bir heyet Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret etti.
CHP Kırklareli Milletvekilleri Fahri Özkan, Vecdi Gündoğdu, CHP Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP heyeti Çorlu TSO'yu ziyaret etti. Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güngör, Genel Sekreter İbrahim Karağöz hazır bulundu.
CHP'li milletvekillerinin ziyaretinde, Oda Başkanı İzzet Volkan ile bölgenin ekonomik gelişimi, sanayinin ihtiyaçları ve Çorlu TSO'nun faaliyetleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.