AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; "Yaklaşık 20 yıldır, sürekli 'ne zaman olacak?' diye gündem olan Küçük Sanayi Sitesi sorunu çözüldü. Biz her defasında şunu söyledik; 'Biz Çerkezköy'ün yararına ne yapılacaksa elimizi, kolumuzu, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız' Bu konu çok önemli ve siyaset üstü bir konuydu" dedi.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesiyle ilgili beklenen karar hafta başında çıkmıştı. İlk kez Trakya Flaş Haber'in yazdığı onayın ardından bugünde kararla ilgili müjdeyi paylaşan AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ve Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu ile birlikte teşkilatta basın açıklamasında bulundu.
KONUYU ELHAMDÜLİLLAH BİZ ÇÖZDÜK
Sorunun çözülmesi için ciddi mücadele verdiklerini aktaran İlçe Başkanı Azbay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, İl Başkanı Ali Gümüş'e, Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Gökhan Diktaş'a teşekkür etti. Çok büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Azbay, "Bizimle beraber ciddi mücadele verdiler. Allah razı olsun. Nihayetinde neticeyi alabildik. Küçük Sanayi Sitesi'nin kamu yararı yazısını dün itibariyle aldık. Çerkezköy'e hayırlı, uğurlu olsun. Yaklaşık 20 yıldır, sürekli 'ne zaman olacak?' diye gündem olan Küçük Sanayi Sitesi sorunu çözüldü. Biz her defasında şunu söyledik; 'Biz Çerkezköy'ün yararına ne yapılacaksa elimizi, kolumuzu, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız' Bu konu çok önemli ve siyaset üstü bir konuydu. Çerkezköy'ümüzün yararına yapılması gereken bir Küçük Sanayi Sitesi var. Yıllardır yapılmayan, çözülmeyen bir konuyu elhamdülillah biz çözdük. Bugünden sonra konunun muhattabı Çerkezköy Belediye Başkanı sayın Vahap Akay'dır. Biz de üzerimize düşen, Çerkezköy'ün yararına ne yapılacaksa yapmaya hazırız. Bugün olduğu gibi yarın da Çerkezköy'ün yararına yapılacak her türlü işte yanlarında durmaya, yapılan işi alkışlamaya devam edeceğiz. Küçük Sanayi Sitesi için kamu yararı çıkmasında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Erkan Zümbül'ün de çok büyük gayretleri oldu kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
ZÜMBÜL: TEK SES OLDUK
Sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de, Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının yapılması konusunda tüm esnaflarla tek ses olup, bunu her platformda dile getirdiklerini belirterek, "Birlikte bakanlığa gittik, taleplerimizi anlattık. Sağ olsunlar bizi iyi karşıladılar. Tüm esnafımız adına bu işte elini ve gövdesini taşın altına koyan tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra hep birlikte yol yürüyeceğiz. Nasıl yapılması gerekiyorsa yapacağız, ilerleyen zamanlarda da sürekli sizlerle bir araya geleceğiz. İnşallah hayırlısı olacak" dedi.
Daha sonra Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu da emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu bizim büyük bir kanayan yaramızdı. Sokak arasında, bina altındaki esnafımızı, daha doğrusu Çerkezköy'de yaşayan tüm herkesi ilgilendiren bir konuydu. Şu anda Çerkezköy'e büyük bir çivi çakılıyor. Bu kamu yararının alınması demek Çerkezköy'e büyük bir iyilik yapılması demek. Sayın Belediye Başkanımız da bu kamu yararını bekliyordu. Özellikle Milletvekillerimize, AK Parti Tekirdağ İl Başkanımız Ali Gümüş'e, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay'a, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanımız Salih Azbay'a, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Erkan Zümbül'e teşekkür ediyorum. Çok büyük emek verdiniz. Esnaf adına çok teşekkür ediyorum. Bize çok büyük bir iyilik yaptınız, önümüzü açtınız. Allah razı olsun. İnşallah gelecekte de hep beraber Çerkezköy için güzel şeyler yaparız" diye konuştu.