Tarih: 24.07.2019 18:37

TESKİ`NİN YAS GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Soner Ergin, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

 TESKİ tarafından yapılan açıklamada, "Kendisine Allah`tan rahmet, acılı ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Cenazesi 24 Temmuz 2019 Çarşamba (bugün) öğle namazını müteakip Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi Osmanlı Can Camii`nden kaldırıldı.

TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUZ

TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Soner Ergin için Hürriyet Mahallesi Osmanlı Can Camii`nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz`ün yanı sıra yakınları ve çok sayıda TESKİ personeli katıldı. Cenaze namazının ardından Ergin, Tekirdağ Eski Mezarlığa defnedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —